top of page

Contact

www.depraktijkinternisten.nl

info@depraktijkinternisten.nl

070-2230038

Spreekuur locaties

Diverse locaties in Leiden, Den Haag, Rotterdam en omstreken

Postadres

Postbus 1058

2340 BB Oegstgeest

AGB code: 22227683

KvK nummer: 77939212

DSC03034.JPG

Drs. H. (Henk) Waanders

AGB code: 03013627

BIG nummer: 69024749401

Mijn naam is Henk Waanders, en ik zal gaan werken als (waarnemend) internist bij De Praktijk Internisten. 

Tot 2023 heb ik ruim dertig jaar gewerkt als internist in het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer, alwaar ik de laatste 15 jaar mij voornamelijk bezig hield met de behandeling van patiënten met diabetes , endocrinologische of vasculaire en trombotische problematiek en met patiënten met chronische nierinsufficiëntie. Vooral met betrekking tot de diabetes heb ik regelmatig de huisartspraktijken bezocht om daar een MDO te houden waarin de POH en HA hun patiënt met diabetes problematiek konden bespreken. Tevens heb ik veel scholingen gegeven over diabetes, zowel lokaal als landelijk. 

Bij het bereiken van de 65-jarige leeftijd heb ik besloten de ziekenhuiswereld te verlaten en mij op een andere manier met de gezondheidszorg bezig te gaan houden. Het initiatief van Dina en Lihui kennende, sprak mij dit erg aan, ook gezien mijn ervaringen in Zoetermeer van het nauwe contact met de eerste lijn.  

Verder heb ik de opleiding tot SCEN-arts gevolgd, en zal mij de komende jaren in regio Haaglanden (Den Haag en Zoetermeer) met SCEN-consultaties gaan bezighouden. 

Verder wil ik in de overblijvende vrije tijd mijn golfprestaties verbeteren. 

In de komende maanden hoop ik persoonlijk met u kennis te mogen maken. 

bottom of page