top of page

Contact

www.depraktijkinternisten.nl

info@depraktijkinternisten.nl

070-2230038

Spreekuur locaties

Diverse locaties in Leiden, Den Haag, Rotterdam en omstreken

Postadres

Postbus 1058

2340 BB Oegstgeest

AGB code: 22227683

KvK nummer: 77939212

Foto Regje_edited_edited.png

Dr. R. (Regje) Blümer

AGB code: 03103659

BIG nummer: 89060080601

Mijn naam is Regje Blȕmer.

Ik ben opgeleid als internist-endocrinoloog in het Amsterdam UMC. Na mijn specialisatie heb ik jaren gewerkt in zowel perifere ziekenhuizen als in de 1.5-lijnszorg in ZBC’ s (zelfstandige behandelcentra) nabij Amsterdam. Naast algemene internistische problematiek, heb ik veel ervaring met endocrinologische aandoeningen waaronder (complexe) diabetes, obesitas, schildklierziekten en osteoporose. Omdat ik het leuk vond om ook op een andere manier naar de gezondheidszorg te kijken, heb ik eind 2019 met veel plezier een master zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit afgerond. 

In de spreekkamer vind ik een goed contact met patiënten erg belangrijk. Ik streef ernaar om samen met de patiënt te komen tot een optimaal diagnostisch- en behandeltraject. Medisch inhoudelijk wil ik mijn werk graag goed doen maar heel belangrijk is ook dat er een pad gekozen wordt waar de patiënt zich in kan vinden. Naast het contact met de patiënten, hecht ik veel waarde aan een nauwe samenwerking met  huisartsen. Als de lijntjes kort zijn, lukt het beter om de zorg goed af te stemmen.  

Bij De Praktijk Internisten komt de internist naar de patiënt toe in de eigen huisartsenpraktijk. Naast een nauwe samenwerking met de huisarts, resulteert dit in de juiste zorg op de juiste plek in een voor de patiënt vertrouwde omgeving. Het is mooi om hier samen met de ‘Praktijk Internisten’ internisten aan te kunnen bijdragen.  

bottom of page